010 219 2770 myynti@virenoja.fi

Sesonkituotteet

Sisämaalauskauden huipputuotteet!

Maestro-sisämaalisarja

Laadukkaan Maestro-sisämaalisarjan ulkoasu on uudistunut! Kaikki Maestro-sarjan maalit ovat vesiohenteisia, helpoisti levitettäviä akrylaattidispersiomaaleja.
Sarjasta löytyvät pohjamaaliksi soveltuva täyshimmeä Maestro 3. Himmeä seinämaali Maestro 7 soveltuu erityisesti makuuhuoneisiin ja olohuoneisiin. Puolihimmeät Maestro 12 ja Maestro 20 on parhaimmillaan keittiöissä, eteisissä ja lastenhuoneissa, hyvän pyyhittävyytensä ansiosta. Maestro 3 ja 12 on sävytettävissä vaaleisiin ja Maestro 7 ja 20 kaikkiin sisämaalivärikarttojen sävyihin. Sama maalisarja soveltuu laatutietoisten kuluttajien sekä vaativien ammattilaistenkin käyttöön!

 


Ulkomaalauskauden huipputuotteet!

Kotipesä talomaali

Korkealaatuinen Kotipesä-talomaali on suojannut ja kaunistanut säille alttiita puupintoja kuten ulkoseiniä, räystäsalusia, vuorilautoja sekä ikkunanpuitteita jo vuodesta 1999. Vesiohenteinen, akrylaattipohjainen, likaa hylkivä puolihimmeä (kiiltoryhmä 4) Kotipesä omaa erittäin hyvän säänkestävyyden ja on sävytettävissä ulkomaalivärikarttojen sävyihin. Maali kuivuu kosketuskuivaksi ihanneolosuhteissa n. yhdessä tunnissa ja on valmis päällemaalattavaksi 2-4:ssä tunnissa.

Kotipesän tekniset tiedot sekä käyttöohjeet voit ladata tästä.